JULIA MALMSTEN

20 tusen för liftkort

Goodmorning saturday!

Det har ekat tomt här ett par dagar pga att vi har haft fullt upp, mamman i familjen som vi passar har varit iväg så vi har tagit hand om alla tre barn, vilket har funkat superbra då barn av någon anledning uppför sig så otroligt mycket bättre när föräldrarna inte är omkring. Vi har dock haft några kaotaiska situationer med två-åringen, jag och Isabelle får sådana skrattanfall då det ser helt galet ut ibland, när vi är i stan bland folk och han bara går runt och gallskriker rakt ut, sprattlar som en fisk och är helt galen haha.. Men, men vi är välförberedda på att skaffa egna barn nu iallafall! ;)

​Vi åkte skidor häromdagen igen vilket var så härligt, att komma ut i backen igen! Det har regnat här de senaste dagarna så vi har inte åkt skidor, snön var så slow pga det men det var skönt ändå att åka lite. Vi har skaffat ett liftkort nu och jag kan inte fatta hur det kan kosta 10tusen kronor för ett 10-dagarskort? Är inte det helt sinnessjukt, när jag varit i alperna har vi betalat typ 2 tusen kronor för en vecka? Helt sjukt.

Igårkväll hade vi två kompisar över på ett glas champagne, lyckades äntligen tända vår jäkla brasa som jag varit envis med ett par dagar nu, man är alltid så försiktig med tända ljus papper osv omkring sig, men här tänder jag eld på hur mycket papper och trä som helst men ingenting händer haha.. Tillslut kom den igång iallafall!

Idag lyser solen, äntligen!!! Jag hoppas verkligen vi kan ha en heldag i backen idag, med lunch på toppstugan osv, har verkligen sett fram emot att sitta ute och äta lunch, det är plusgrader här vilket gör att man får vårfeelings, kl är 08 på morgonen nu och hela himlen är klarblå <3

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
Ett tips är att kolla över vad det kostar att köpa ett säsongskort. När vi var i Mammoth (cali) så fick vi reda på i efterhand att vårt 2,5 veckors kort kostade i princip detsamma som säsongskortet 😊
nouw.com/seagullcrying
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229