JULIA MALMSTEN

2016 MOMENTS, vilket år!

Jag tittar tillbaka på bilder och känner vilket fantastiskt år jag har haft! Jag har rest så mycket och skapat en massa fina minnen.
Var i Kap Verde tiditg under våren, en helt underbar vecka med pappa och lillasyster, så skönt att komma iväg när vädret var riktigt tråkigt hemma.
Var sedan hemma i Sverige tre dagar innan det bar av till Prag, tillsammans med alla treor som gick på min skola, en weekend fylld utav fest, alkohol och fest haha. Vi hade otroligt roligt, och prag, vilken stad! Så sjukt fint.
Bal, studentskivor och självaste studentdagen! Aldrig mer obiligatorisk skola och slut på gymnasiet, en otrolig lättnad och glädje samtidigt som det var sorgligt att lämna alla roliga traditioner och rutinerna att träffa massa vänner varje dag.
Sedan bar det av till Kroatien med mamma och TIlda, en lugn resa med sol, bad och träning varje dag i form av tennis.
Jag och Isabelle åkte och hälsade på Anna och Andrea i Hamptons, vi var fem dagar i Hamptons och en weekend i New York, blev förälskad i både New York och Hamptons!
Hemma i Sverige igen var det dags för 25 dagar irad med jobb, då hade jag och Calle mysiga kvällar och vi bokade en juniorsvit på ett hotell i Göteborg för att ha det härligt efter jobbet.
Sedan drog jag och Calle iväg till Spanien, till min pappas lägenhet i Torrevieja, en helt underbar vecka hade vi det!
September och jag följde med Calle till Lund där jag började läsa Affärsjuridik, vi hade en härlig månad med massa mysiga middagar, promenader, plugg och utgångar.

Vi åkte till Köpenhamn en söndag, tar 40 minuter med tåg ifrån Lund.

Sedan var det dags för mig att åka iväg till Usa och stanna där i tre månader, men innan jag åkte fick Calle i hejdå-present en dag på ett spa i närheten av Lund.

Hösten i New York och Hamptons, där jag ju gjorde en praktik på nästan tre månader.
Fick finbesök.
Hemma i Sverige och återförenad med familj och vänner, firat jul och imorgon är det nyårsafton! Vilket jäkla år, så glad över att jag har fått uppleva allting, tack vare hårt jobb har jag ju kunnat komma iväg på alla resor. Ser fram emot vad 2017 har att erbjuda!!

Gillar

Kommentarer

Feliciacedergrenn
Feliciacedergrenn,
Nej vad härliga bilder !!
nouw.com/feliciacedergrenn
linnpeterson
linnpeterson,
Såå fina bilder!
nouw.com/linnpeterson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229