JULIA MALMSTEN

Back at it

Hur mysigt är vårat vardagsrum då?? Har legat här i soffan sedan kl 05 imorse då jag vaknade kl 04 pga jetlag. Haha back at it känner jag bara, hela första veckan i Costa Rica vaknade jag och Isabelle mellan 04 och 07 varje morgon, snacka om carpe diem ;)

Vi har kollat runt på resor, youtube och sett en hel del avsnitt av Sex And the City, har aldrig sett serien tidigare utan bara filmerna och jag älskar den! Så mysigt att ha en serie att kolla på här, jag gillar när det är korta avsnitt också, här är dom bara 23 minuter vilket är perfekt!

Vi har druckit kaffe och ätit frukost i soffan i några timmar nu, planerna för dagen är att hyra skidor och förhoppningsvis komma ut i backen! Ska bli så kul att testa på backarna här.
Våran söndag igår var verkligen så himla mysig, vi åkte skridskor, fikade på Starbucks, köpte en massa godis i en stor godisaffär och avslutade med en god sallad på en restaurang här, kunde inte haft en bättre första dag. Vi är ju här och hälsar på en familj vi lärde känna i New York och för att hjälpa till med att passa deras barn, så vi hängde med dom hela dagen igår vilket var så mysigt <3

Jag åkte konståkning i flera år från att jag var typ 9 till 13, tävlade och tränade en massa vilket jag saknar när jag väl är ute på isen. Kan fortfarande åka bra men piruetter och hopp är något jag tyvärr tappat helt, men jag älskar verkligen att åka skridskor, hoppas vi kommer tillbaka dit fler gånger!
Det var så gott med en sallad efter att vi tryckt i oss en stor godispåse, härligt med något fräscht då haha.

Hoppas eran måndag varit bra hittills!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229