JULIA MALMSTEN

BÄSTA SOLIGA ONSDAG

God kväll bästa läsare!! Jag sitter i köket just nu och har precis ätit lite kvällsmat i form av knäckemackor med kokt ägg på, drömgott och ett väldigt nyttigt och bra mellanmål eller snack. Min dag har varit superbra och har sett ut på följande sett:

Vaknade bredvid Calle och startade dagen med gröt, som varje morgon när jag är hemma, det är nyttigt, gott och jag står mig länge på det! Efter en mysig morgon åkte jag in till gymmet och träffade Sofia för att gå på ett mördarpass! Grit Plyo som bestod av en massa jobbiga hopp och typ 100% kondition kändes det som, var helt slutkörd under passet vilket ju är bästa känslan.

Sedan gick vi iväg för en liten fika, jag brukar dricka Capuccino utan koffein med soyamjölk, men det fanns inte decaf så det fick bli en kopp té med skummad mjölk, utomhus!! Vädret i göteborg idag har varit helt underbart <3

Sedan vandrade jag bort till en skobutik där jag har fått jobb, jag ska ju vara borta mycket under våren men när jag väl är hemma behöver jag jobba, jobba, jobba!! Butiken jag jobbar i idag planerar att stänga ner samt att vi är en hel del som jobbar där, eftersom jag behöver jobba mycket passar det bra för mig med ett till butiksjobb, arbetsnarkoman som jag är :) Bloggen och två butiksjobb, perfekt!

Nu är jag hemma efter en lång dag, helt slut och sitter i köket och myser med Calle, ska förbereda en del inlägg här inför imorgon tänkte jag.
Planen för imorgon är::

09.00 fixa fransarna hos bästa Nail Art by Hanna (bästa stället i Göteborg), jag har inte gjort mina fransar sedan i september så jag ser fram emot detta så mycket! Minns knappt hur det känns att se sig själv "sminkad" varje morgon haha.

11.30 - 12.30 träning!

12.30 - Lunch!

13.00 - 20.15 jobb, sedan på kvällen ska jag mysa med en vän jag inte träffat på alldeles för länge.
Blir en härlig torsdag om ni frågar mig <3

Gillar

Kommentarer

Karolinastahlberg
Karolinastahlberg,
Du ser så pigg och fräsch ut!
nouw.com/karolinastahlberg
juliamalmsten
juliamalmsten,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229