JULIA MALMSTEN

Bye bye see you in June

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget är sponsrat av Ideal of Sweden.

God kväll! Just nu är vi påväg till JFK för att flyga hem till Sverige, Göteborg igen. Dessa två veckor har flugit förbi men varje dag har varit helt underbar. Jag är hemma nu tills på söndag då jag och mamma flyger till Florida.
Att lämna Hamptons denna gången kändes inte ledsamt, då jag åker tillbaka redan runt den 10 juni!!!! Ska stanna hela sommaren vilket jag är så otroligt glad för. Men först - Florida, är så taggad på att se min syster tävla VM i cheerleading, kommer bli såå kul! Landar i Sverige imorgon förmiddag och då har jag två dygn på mig igen haha, (efter Jackson Hole för 2 veckor sedan var det 48h hemma innan vi flög hit till New York) på att träffa så många som möjligt och catcha upp <3

Älskar btw mitt nya skal, så coolt med svart marmormönster, det kommer från Ideal of Sweden som har en massa fina skal i olika mönster, nya favoriterna! Just mitt finns på denna länken; svart marmor skal.

  • New in

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna ,
Är du fortfarande tillsammans med din pojkvän?
Mathilda
Mathilda ,
Hej! Läser din blogg varje dag och tycker den är så inspirerande! Men jag undrar hur du har råd att resa så mycket? Liksom vad är din inkomstkällor? Undrar också hur/om du har lyckats få det att fungera med ditt förhållande? Kram!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229