JULIA MALMSTEN

En dag fylld av lycka

Dagen vi hade igår är svår att beskriva med ord. Det var så mycket känslor, lycka, glädje, TACKSAMHET och sorg.. Men mest lycka!! Vi besökte ett barnhem där en kvinna tillsammans med hennes man bor och tar hand om över 25 barn i åldrarna 9 månader - 17 år. Det var helt fantastiskt att få spendera några timmar med dessa barn, så mycket skratt och en miljon kramar.

Vi skrev till alla våra närmsta vänner igår snabbt innan vi skulle åka till barnhemmet, om att de kunde swischa ca 30:- om de kände att de ville/kunde, vi fick ihop 1500:- på bara en timma från våra fina vänner <3 Vi åkte sedan till barnhemmet, hängde ett tag och tog reda på vad de behövde som mest just nu. Sedan åkte vi och storhandlade, vi köpte nya skor, blöjor, mängder av mat, nya fotbollar då de dom redan hade var helt söndriga, frukt etcetc.

Happiness, joy & hope

När jag blir vuxen känner jag mig helt säker på att jag kommer adoptera ett barn, jag vill ju ha 3 eller 4 barn och minst en av dom ska vara adopterade, ser ni på dessa sötnosar!!! De är bröder och är föräldralösa, det är så jäkla sorgligt så jag har inga ord. Tänk att några slantar från våra nära och kära där hemma kunde göra så mycket för dom! De var SÅ glada <3

Denna fina vägg har organisationen vi är här med varit på barnhemmet och målat tidigare, så fint <3 Vill du göra något liknande som vi gör just nu? Kontakta mig på facebook så ska jag förklara och berätta ALLT. Detta är den bästa resan jag har gjort i hela mitt liv, så fantastisk plats. Läs mer HÄR.

Gillar

Kommentarer

ajeerf
ajeerf,
Så fint gjort av er! Man blir helt varm i hjärtat när man läser detta. ❤
nouw.com/ajeerf
Fridalun
Fridalun,
❤️❤️ Så fint gjort!! Blir alldeles varm och rörd! Kram❤️
nouw.com/fridalun
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229