JULIA MALMSTEN

EXPLORE JACKSON HOLE

Godmorgon på er! Kl är 08.30 här och 16.30 i Sverige, vi har precis haft våran vanliga morgonrutin här, vi gör kaffe, gröt, skär upp frukt och sätter oss i köket och ser på svenska nyheter, så mysigt verkligen.
Denna veckan har jag och Isabelle varit jetlagged och barnen vi passar har varit sjuka därför har vi tagit det väldigt lugnt..

Vi har samlat på oss energi nu och känner oss mer utvilade, ser fram emot allt vi ska göra här borta! Vi pratade med en kompis igår som vill ta oss till en hot spring, så häftigt att det är en varm källa där man kan bada bland snö och berg, sedan hoppas jag att vi kan komma iväg på en tur med snöskoter, och en tur med vilda djur, här finns ju björnar och vargar bla.. Läskigt men SÅ häftigt!! Man skulle ju isåfall sitta i en stängd bil. Vi får se vad som blir av men jag hoppas på en del äventyr, älskar att åka iväg på sånt och upptäcka och se saker man inte gjort innan!
Idag är solen framme, det har snöat och varit dimma varje dag hittills men nu ser jag att himlen är blå, lovely! Hoppas ni får en härlig torsdag, snart helg <3 <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229