JULIA MALMSTEN

F R I D A Y P L A N S

Godmorgon på er! Jag sitter i soffan och ser på nyhetsmorgon samtidigt som jag kollar runt lite på datorn, jag har varit vaken ett bra tag men är fortfarande i pyjamas. Den senaste veckan har jag stängt butiken kl 20 varje kväll, då är jag hemma 20.30 vilket ju inte är speciellt sent, jag har somnat 22-23 på kvällarna och gått upp runt 8, vilket betyder att jag sovit ca 9 timmar varje kväll, MEN ändå är jag så fruktansvärt trött, inte i huvudet eller ögonen utan kroppen, jag fattar inte vad det beror på, äter ordentligt, har tränat mycket, sovit ordentligt osv, det känns som att mina armar och ben är spaghetti haha.. Har haft perioder som dessa tidigare men har aldrig förstått vad det beror på,det känns som att benen och armarna väger 100kg styck.. Någon som har varit med om liknande, trots tillräckligt med mat, sömn, träning osv så känner man sig helt slut?? Kanske bara behöver lite D-vitamin ifrån solen :)
I vilket fall som helst har jag en hel del att göra idag.

Först nu ska jag snart åka hem till pappa och samla ihop mina sommarkläder, på tisdag bär det av till Costa Rica och planen är att åka till Calle i Lund i helgen, därför hade det varit skönt att packa klart allting idag. Planeraren som jag är och aldrig gör något i sista sekund ;)

Kan inte fatta att jag ligger på en strand om fyra dagar.

Sedan hade jag tänkt att träna, men kl 14 ska jag ge bort blod eftersom jag är blodgivare och man får tydligen inte träna samma dag pga vätskan i kroppen blir fel eller något.

Kl 15 blir det jobb tills 20 ikväll, och därefter ska jag tillsammans med mormor gå ut och äta <3 <3 <3 Så mys! Vet inte vilken restaurang än men vi är stammisar på bl.a Texas Longhorn så jag skulle gissa att det blir den :)

​Hoppas ni får 

Gillar

Kommentarer

keyell
keyell,
D vitamin kanskje? Hvis du er så sliten at du blir bekymret er det best å få en lege til å ta en titt! 😄 kan være mangel på vitaminer eller noe annet som er lett å ordne!👍
nouw.com/keyell
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229