JULIA MALMSTEN

FALL IN LOVE WITH YOUR LIFE

Efter att ha varit insnöad i huset hör i tre dagar åkte jag till Nyc, jag behövde komma ut haha. Vi har haft snöstorm här, nästan allting var stängt i två dagar pga man skulle helst inte vara ute och köra på vägarna, jag hade supermysigt med mig själv i huset, hade en brasa tänd, jobbade på datorn, och gick inte ur pyjamasen. Men tredje dagen när jag äntligen kunde ut och köra igen var helt underbar haha, jag är ju väldigt väldigt rastlös av mig så jag vet inte om jag hade pallat en till dag inomhus. Var iallafall ute i snöstormen och matade djuren och mockade skit här på farmen så jag kom ut lite iallafall ;)

​Och såhär fint var det när stormen var över:

Jag åkte till Nyc som sagt i helgen, åt middag på La Esquina med Isabelle och Mariana. Absolut ett tips om ni vill äta middag på ett partyställe i New York med god mat, ligger down town. Grym musik och delicious mexikansk mat!! - Min Mr joinade oss senare också, så kul när man dejtar någon som funkar med ens kompisar och man kan alla ha roligt tillsammans <3

På söndagen var jag jättebakis och strosade runt på stan hela dagen, det var strålande sol, kallt och krispigt. Hade ett moment där jag stod i solen och drack kaffe och bara hade lyckorus, helt ensam <3 Fantastic. - Om ni är på en plats där ni inte trivs, gör research och se vad det finns för möjligheter för er att göra situationen bättre, vill att ni alla ska må fint och ha det bra!!!

Btw, jag kommer snart med information ang nästa resa till kapstaden!!! stay tuned!!

Gillar

Kommentarer

kamagra
kamagra,
Rekommenderar Kamagra för orgasm! Kamagra ger kraftfull erektion och sköna sexuella upplevelser! Potensproblem är idag ett mycket vanligt symptom. Relationer lider ofta när den ena sexuella partner har potensproblem och erektionsproblem. Det sägs att över 60% av män upplever problem med potensen. Många män med potensproblem upplever sexuella problem att deras sexlust minskar eller försvinner. Det är även vanligt att utlösningen blir fördröjd eller uteblir. Kamagra är idag den bästa behandlingsmetoden mot potensproblem. De underlättar blodflödet till penis så att ett naturligt stånd uppnås. Intimleksaker.com säljer billiga Potensmedel men tummar aldrig på kvaliten. Intimleksaker.com saluför endast mediciner som är medicinskt godkända och direkt från tillverkaren. Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få bättre erektion. Du får Potensmedel, Sexuella Hjälpmedel, Sexualmedicin, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.


Med Vänlig Hälsning
Mediachef Stockholm Stad
Peter Bergstrom
intimleksaker.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229