JULIA MALMSTEN

Fullrulle

Alltså denna lilla kattungen som var här och besökte oss igår, det är något av det sötaste jag har sett! Jag har tyvärr inga bilder där man ser henne närmre men ni kan säkert tänka er.

Hello och godmorgon! Hur är allt med er? Jag hoppas det är super <3 Jag ligger i min säng, klockan är sju och jag har varit vaken sedan klockan 6 som alla andra dagar här haha. Tänkte skriva lite om min dag Igår, vi var så busy hela dagen, på förmiddagen hade vi ett stort event, "farmfeeding" och där ca 20 familjer kom för att hänga här på farmen, äta mat, mata djuren, rida på hästar etc. SUPERkul verkligen! Sedan hade vi två timmar att städa upp allting innan det var ett barnkalas som skulle anordnas, även det var jätteroligt, lite samma upplägg med att alla matar djuren och leker runt på farmen. Sommaren är här nu och igår var det ca 25 grader och sol! Det är den typen av jobb som jag kommer göra hela sommaren, samt att jag sköter all Social Media för The Green School, så kul, det är svårt att förklara atmosfären här men det är något så unikt och helt underbart.

Alla flickor som kom på kalaset var så söta, fint uppklädda i små klänningar och hattar! Jag hade ett kort break där jag tog mig ner till stranden för en promenad, så nice stämning här på stranden på somrarna, killar spelar beachvolleyboll överallt, det är musik och barn springer runt.

​Jag har nog nämnt det tidigare men Sagg Main Beach som är stranden närmast till där jag bor, det är min favoritstrand i hela världen. 
Min kväll igår spenderades på en bar med ett gäng kompisar, det var världens finaste solnedgång igår! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229