JULIA MALMSTEN

HAMPTONS MEMORIES

Ni har nog inte missat att New York City och Hamptons är mina favoritplatser på hela jorden, om jag ska välja mellan alla länder och städer som jag hittills besökt. Jag kollade igenom Instagram häromdagen och hittade bilder från Andrea's , Isabelles och Annas Instagram som jag helt missat, fick en klump i magen då jag inte vet när nästa gång jag är där igen blir! Trivdes verkligen så otroligt bra där och jag skulle så gärna vilja bosätta mig i New York i framtiden.


Solnedgång en sommarkväll i city, så skön känsla när det äntligen börjar bli lite svalt då det är typ 100 grader i stan på sommaren, inte behagligt alls att gå runt där på dagen. // Andrea på favoritstranden, Sagg Main Beach i Sag Harbor, min favoritbil i bakgrunden, jeep!

Första dagen i somras åkte vi direkt till hamnen med varsin iskaffe för att catcha upp! Vi hade inte träffats på 3-4 veckor då.

Saknar alla bilturer i jeepen, vi satt med lyckorus och sjöng med till den höga musiken, tror att hela byn kände igen oss efter den veckan då vi körde runt i en gul jeep med så hög musik att högtalarna höll på att sprängas.

Vi körde ofta ner till stranden tidigt, redan vid 7 för att gå en promenad, då solen skulle gå upp, på vägen ner stannade vi vid Pierres, ett cáfe vi blev stammisar på för att köpa kaffe.

Picknick i Central Park.

Strosande i ett 30 grader varmt New York City.

Tivoli i Hamptons.

Om ni någongång får chansen att åka till Hamptons, åk dit! Ett så underbart ställe alltså, allting är litet och gulligt, farmers market överallt, yoga, otroliga stränder, härliga människor, ja allt är helt amazing.

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Drömmiga bilder!!
nouw.com/isabelhakansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229