JULIA MALMSTEN

Härliga dagar i Göteborg

Vilka dagar!! Livet har verkligen kommit imellan och därav ingen uppdatering här, men jag har haft helt fantastiska dagar sedan jag kom hem från Orlando, bara hängt med vänner och haft SÅ kul. Det har varit sol och varmt varje dag och vi har tagit vara på varenda sekund.

Det har varit mycket party vilket jag tycker är så roligt att hinna med när jag är hemma i Göteborg, finns inget bättre än soliga kvällar på en uteservering med sina bästa <3

På Lounge premiärkväll då uteterrassen invigdes, superkul. Det bjöds på Aperol, öl och pizza!

Jag hade på mig en röd kortärmad blus från H&M, svarta jeans, overknee klackar från Nakd och jeansjacka från Zara.

Chilldagar hemma vid poolen, Noelle kom över och vi hade så mycket att catcha upp om så vi låg bara ute och solade, åt nachos och pratade i timmar, vi har varit bästavänner nu i jag vet inte hur många år?? <3 Så fint att även om jag är på andra sidan jorden i veckor eller månader så är allting precis som vanligt när man väl ses.

Vi hängde även på hennes båt ett tag.

Vi var ett stort gäng på Storan igår, drack öl och vin innan vi åkte till en hemmafest! Planen var att gå ut men när alla skulle till hemmafesten så hängde vi på, så kul med hemmafester!! Jag tog det väldigt lugnt igår dock då jag har massa att fixa idag innan vi åker till Sydafrika imorgon.

Jag har också styrt upp en födelsedagsbrunch för mina tjejer!! Jag har en massa bilder ifrån det som jag lägger upp i nästa inlägg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229