JULIA MALMSTEN

HELT OTROLIGT

Utsikten på Brooklyn Bridge, från Manhattan Bridge, det är så sjukt fint alltså.

Igår åkte vi över till Brooklyn för att gå på hockeymatch på Barclays Center, en hyfsat nybyggd jättestor arena. Vi såg New York Islanders som mötte ett lag jag inte minns namnet på just nu, motståndarlaget var iallafall grymma och vann med 4-0. Det var superkul att se en NHL hockeymatch här, jag har alltid gillat hockey och Calle är världens hockeynörd så det var kul för oss båda <3

Tidigare under dagen åkte vi ner till Financial District för att se Wall street och Memorial platsen för World Trade Center, så fint.. Det är så svårt att förstå att det faktiskt hänt, jag var fem år då så jag minns ingenting..

I närheten hittade vi ett väldigt mysigt ställe precis vid vattnet där vi tog varsin dricka, så häftigt att man såg Frihetsgudinnan därifrån, jag hade aldrig sett statyn tidigare.

Hela dagen igår var verkligen jättebra, jag har nämnt det flera gånger men jag älskar denna härliga staden. Vill så gärna bo här under en längre period, bor ju två timmar utanför nu men jag hade velat testa att bo i city. Efter att ha varit här fyra gånger den senaste månaden är jag helt kär<3 Så roligt också när man börjar hitta, känner igen sig och har lite koll!

  • Nära Murray Hill, New York, USA

Gillar

Kommentarer

anonym
anonym,
Hej!
Jag undrar vad dina kompisar Anna och Andréa jobbar som i New York, eller är dom också Au pairer?
Din blogg äger, kram!
Anna :)
Anna :),
Hur köper ni alkohol i usa? Med tanke på att det är 21...
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229