JULIA MALMSTEN

Homecoming

Inlägget är sponsrat av Airtours.

Nu är vi tillbaka i Göteborg efter härliga dagar i Dubrovnik, vi åkte dit i samarbete med Airtours och vi är SÅ nöjda. Vi bodde på Hotel Splendid Dubrovnik och personalen ska ha såå mycket cred, världens trevligaste staff med grym servive, alla rum har balkong med havsutsikt vilket var helt underbart. Kroatien är ett av mina favoritländer i Europa pga den fina miljön, det kristallklara vattnet och att man kommer till detta paradis med en flight på bara två timmar, vid flög med SAS och de är ju grymma.

Utsikten från vår balkong där vi spenderade otroligt mycket tid med kaffe eller champagne eller snacks och alltid musik på högsta volym i högtalarna..

Igår körde vi en sväng med moppen och hittade denna fina plats, uppför en liten grusväg låg en liten kyrka därifrån utsikten var magisk, här satt vi två timmar i solen och läste.

Vart du än går i Dubrovnik hittar du små mysiga gator, cafeér eller restauranger. Old Town var superhäftigt, jag har inte sett Game of Thrones men många scener är inspelade där iallafall vilket är coolt att se om man är ett fan av serien. Maten i Kroatien är så god och det är hyfsat billigt överallt! Detta blev femte gången gilt i Kroatien och absolut inte min sista, 5/5 stjärnor!! Förresten, att hyra moppe är nästan ett måste, det kostade 30 euro/dag och känslan att köra runt på de kringelikrok vägarna på en moped med min bästa vän bakom mig var magisk <3 Så billigt också och du kan ta dig runt överallt, tips!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229