JULIA MALMSTEN

Hur mina resor gått till? / Lycklig

"Hej! Ser verkligen så härligt ut på alla platser du besöker blir så inspirerad. Bara undrade lite hur man kommer iväg på resor och vad man kan göra utomlands? Undrar även lite om din resa till Costa Rica, vad hette hotellet ni bodde på? Bokade ni med ett resebolag eller hotell och flyg separat! Jättefin blogg verkligen! Kram Elsa"

Hej! Blir glad när du säger att du blir inspirerad!! Det är ett av mina mål med denna bloggen, att inspirera er till att kämpa för att göra allt ni vill och som ni mår bra av <3 Så när jag var i Hamptons under hösten bodde jag hos en väldigt nära vän som lät mig bo där gratis. Det bästa är ju om man känner någon för att få uppleva ett nytt land och en ny kultur. Jag har inte jobbat utomlands men jag vet att det kan vara möjligt via olika organisationer, kolla in dessa länkar; här och här. Jag rekommenderar er också att ta kontakt med folk via facebook grupper som tex "Svenskar i New York" eller "Svenskar i London" etc för att kolla runt och fråga efter jobb, kontakter, boende etc! Jag har turen att känna en tjej här i Hamptons som genom sitt jobb känner alla här samt har mycket kontakter i New York, vilket har gjort att vi fått möjligheten att vara här så mycket.

När vi var i Costa Rica tre veckor under början av detta året bokade vi flygbiljetter själva och vi bodde hos vår vän som bor där tre månader om året, så tacksam och glad över att vi har den möjligheten då Costa Rica var en av de mest underbara platser jag någonsin besökt, får ni chansen så åk dit!!

Jag vill att ni alla som inte är fast någonstans pga skolan ser till att ni tar vara på erat liv, tar vara på tiden och gör saker ni mår bra av och att ni verkligen njuter av erat liv. Med tanke på allt hemskt som händer och att vi faktiskt inte har flera hundra år här på jorden, se till att ha kul, lär känna folk, dejta, dansa, res!!!!, se världen, kämpa för vad ni brinner för, umgås med folk som ger er bra energi, enjoy your life <3 Gud det låter så klyschigt men det är så sant! Mina kompisar säger ofta till mig att jag är bra på att njuta, ta vara på tiden och ha kul. Jag ser de små sakerna och försöker göra stämningen var jag än befinner mig härlig. Jag älskar mitt liv, jag är så lycklig och just nu bryr jag mig bara om att ha kul. Det enda som spelar roll är att man har roligt och omringar sig med människor som höjer dig!

  • Om mig

Gillar

Kommentarer

wille
wille,
en sak som jag undrar: finns det någon orsak att du flyger fram och tillbaka hela tiden? kan du inte bara stanna kvar några dagar extra, eller har man begränsat uppehållstillstånd för varje resa till usa?
emmawessman
emmawessman,
Så underbart! Kom nyss hem från Miami, USA är bästa stället<3
nouw.com/emmawessman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229