JULIA MALMSTEN

I'm Back

Okej, jag har fått mail och kommentarer ang om att jag ska börja blogga igen, och jag känner verkligen att jag vill det, för att inspirera, skriva av mig och dela med mig. Jag har ett heltidsjobb här borta som gör att jag inte har så jättemycket tid över som jag önskar att jag hade. Iallafall så ska jag ge det ett försök nu igen just för att jag tycker det är så roligt och jag har ju gjort det så länge.

Mina senaste veckor här i New York har varit helt underbara, julmyset har varit så maxat och jag är lite småkär vilket gör ju allting väldigt mysigt också <3 Hela min höst förutom sydafrika har bestått av jobb, weekends in new york och dejting ;) Älskar mitt liv här och kontrasterna, hur man går från att mata djuren på farmen, till att gå runt i klackar i nyc. Förra helgen jobbade jag och Isabelle i nyc och en del av jobbet var att åka runt med en privat chaufför till olika affärer i hela new york för att handla olika saker, kontraster från att några timmar tidigare ha varit på en farm med en massa djur och veckor tidigare ha varit på ett barnhem i Kapstaden.

Jag och Isabelle är grymma på att unna oss när vi har jobbat hårt, vi bodde två nätter på hotell där vi hade roomservice på morgonen med kaffe, avocadomackor, bagels och granola, vi gick och drack gott vin efter jobbet vi gick in på Isabel Marant och köpte varsitt par sneakers. Sjuka kontraster och kanske enligt vissa är det inte okej att leva så om man samtidigt åker till Afrika för att hjälpa barn som inte har mat för dagen, men som jag tidigare har nämnt så är vi födda på olika platser och det är viktigt att vara tacksam, jag jobbar hårt för varje dollar jag tjänar samt jag är medveten om hur livet ser ut och jag älskar att hjälpa till, när jag är i Afrika anstränger sig varje liten del av mig för att ge barnen och människorna allt jag kan.

Och såhär magisk var min julafton, vi var ett stort gäng som åt middag, spelade spel och hade det supertrevligt. Saknar min familj extra under julen såklart men jag planerar att åka hem för att träffa dom om ett par månader efter Costa Rica.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229