JULIA MALMSTEN

JAG FÅR UPPLEVA MIN DRÖM, IGEN

IIHHH!!

Alltså jag är så sjuuuuuukt glad!!!! Vet ni vad jag ska göra! Jag ska tillsammans med Southern Ambition of Africa och min bästa vän åka till Sydafrika och volontärarbeta i en månad till våren!! Det har varit min dröm sedan jag var typ 13 år, att få åka på volontärresa och umgås med och hjälpa fattiga barn i Afrika. Alltså, CAN'T WAIT!!

Mina vårplaner är så stressande just nu haha, men också så exciting. Om allt går som det jag vill. Det handlar om att hinna med, spara ihop pengar och att klara av att vara ifrån pojkvän bla om det behövs så kommer det se ut såhär:

För att få skriva av mig lite, dela med mig till er samt göra ett preliminärt schema:

20 December: hem från New York.
Tillbringa jul och nyår med alla mina nära och kära <3 Vara hemma, mysa, skriva tenta 12 januari i Lund samt försöka jobba mycket!

23 Januari: COSTA RICA! Här kommer jag tillsammans med två kompisar vara i 2-4 veckor, de som jag bor hos i USA just nu har en lägenhet och jag har fått frågan om att åka dit och hälsa på dom <3 Surfa, göra yoga, sola, bada och ha det såå grymt. Datum är inte spikat än men förhoppningsvis blir det i slutet av januari.

Bilder tagna från google.

Februari: JOBBA, umgås med pojkvän, vänner och familj <3

Mars: Förmodligen åker vi till Sydafrika då, eller om det blir i Maj, vi har inte bestämt oss än men det lutar mot Mars då det fortfarande är ganska bra väder i Sydafrika! Deras årstider är tvärtom som i Sverige, deras sommar slutar i mitten av februari haha.

Bilder tagna från google.

April: jag fyller 20 år och min lillasyster tävlar i VM i Orlando, Florida. Förhoppningsvis kan jag åka dit och kolla!! Hade varit så nice, har hittat ganska bra priser för flyg och hotell så om jag jobbar lite extra så ska det nog gå bra!

Därefter har jag inga riktiga planer än, vet att det kommer bli en resa till Torrevieja iallafall eftersom vi har en lägenhet där nu. Annars tror jag att jag kommer börja plugga efter sommaren, men vad eller var har jag ingen aning om!
Visst låter allting ovan så himla härligt? Är så glad och lycklig om allt blir som jag tänkt, behöver bara jobba extra hårt så vet jag att jag kommer fixa alla planer som jag vill göra!!

Såååå, om allt går som det ska, hem från NY, Costa Rica, Sydafrika, Florida, ... Spanien? :):):)

Gillar

Kommentarer

Mika
Mika,
Åååh så kul! Hoppas du får det bra 😃 Kram
wille
wille,
asså brottsligheten är väldigt hög i sydafrika inkl sexuella brott, vill du verkligen ta en sådan risk?? läste en gång om en volentärarbetare som gått utanför inhägnat område och direkt kidnappats, de hittade henne aldrig.. det är väl typ 30% i sydafrika som är hiv-smittade dessutom.. var rädd om dig själv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229