JULIA MALMSTEN

Kapstaden med min kärlek

Hej igen!!!
Känner mig som världens sämsta, ”hej jag ska börja blogga igen” .... *Går 1 vecka utan ett inlägg*.
Jag och B är nämligen i Kapstaden, Sydafrika! Jag tänkte skriva ett inlägg och förklara mer men jag befinner mig nämligen här i 6 veckor from när vi kom hit. För att jag har mina projekt under hösten, B har aldrig varit här så jag köpte i födelsedagspresent till honom biljetter för oss så att vi kunde uppleva detta tillsammans innan det var dags för mig att ta tag i allting.

Vi landade i Lördags och checkade då in på ett hotell i Kapstaden, det är ganska kallt här just nu så vi har inte haft några Beach dagar vilket är synd.. Vi har dock roadtripat, bott på ett helt underbart hotell vid savannen och varit på safari!
Vi såg giraffer, lejon, rhinos, flodhästar the big five förutom leoparden som är väldigt sällsynt att man ser..

Vi var också på ett ställe som hette Indalu, ett helt fantastiskt nature reserve där de hade elefanter! Vilka fantastiska djur!! Man kunde verkligen se att de hade de otroligt bra på detta ställe, ytan de bor på är ENORM och ”naturlig”, fanns leopard grottor, antiloper och massa andra djur där också.

Vi är nu tillbaka från safarin i Kapstaden, om solen kommer fram idag blir dagens planer stranden! Annars ska jag visa B Lions Head, en helt fantastisk hike. För varje dag som går närmar sig dagen han lämnar mig, då ska vi vara ifrån varandra i sex veckor vilket domsaga är helt okej!! Vi kommer klara det, men jag är så otroligt känslig just nu och börjar gråta såfort jag tänker på det, vi har varit så nära den senaste tiden eftersom jag har bott med honom, och jag blir mer och mer kär för varje dag som går. Vi försöker säga till oss själva att det är nyttigt!! Och det tror jag också.
-
Btw någon av er som varit på safari?? Såg ni leoparder? Isåfall, vart?!

Gillar

Kommentarer

LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,
Aquila safari hade leoparder......men det är 8 år sedan vi var där. Glöm inte Boulders beach med alla vilda pingviner....en av dom få platser man hittar dom. Innan man kommer dit åker man igenom Simons town där man kan...om man har tur se valar så här års. Dom kommer in för att para sig. Camps bay får ni inte heller missa med alla romantiska restauranger längs strandvägen....känns som Ocean drive i Miami. Lions head har jag varit upp på.....inget för höjdrädda men fantastiskt. Man ser ner på Campsbay därifrån...andra sidan av Tablemountain kan man säga. Glöm inte Chapmans peak drive, underbar väg...en av världens vackraste. Ha en skön semester. Jag har varit här 5 ggr och kommer alltid tillbaka till världens bästa plats. nouw.com/livetsguldkant
RobinJonsson89
RobinJonsson89,
Aldrig varit utomlands, Kapstaden skulle vara ett perfekt resmål för mig 🙂nouw.com/robinjonsson89
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229