JULIA MALMSTEN

Köpa en Porsche


Godmorgon, hoppas ni alla har haft en bra dag hittills, kl är 07 här och 14 i Sverige. Vi har precis vaknat och jag känner av träningsvärk i en hel del muskler i kroppen, bästa känslan! Trots det ska vi iväg kl 9 och köra ett till pass. Hittade en lista i gamla anteckningar som jag tänkte kunde vara kul att svara på nu:


3 saker jag ser fram emot

Träningspasset om två timmar, ikväll då vi ska dricka drinkar och imorgon då vi förmodligen ska möta upp ett gäng här för att hänga. - Alltid roligt att träna, trevligt med drinkar och kul att träffa nya kompisar!

3 saker jag gillar

Att vara produktiv, morgonstunder och att resa.

3 saker jag inte gillar

Att det är så svårt att få arbetstillstånd i USA, när folk kollar på en som om man är född på en annan planet när man säger att man är vegetarian, när man ser och hör tjejer som behandlar sig själva dåligt.
Prata med er själva och behandla er själva som ni behandlar era bästavänner.

3 saker jag vill

Köpa en Porsche för egna pengar, volontärarbeta på ett barnhem i Afrika och lära mig flytande spanska.

3 saker jag borde

Ta tag i två affärsideér jag har, ta mig själv och bloggen mer seriöst och bygga på mitt företag och oroa mig mindre för döden och sjukdomar.

3 saker jag kan

Få saker gjorda, tänka positivt och planera.

3 saker jag inte kan

"bara vara" jag blir väldigt rastlös och kan liksom inte vara hemma själv och bara se en serie, gå förbi en tiggare utan att få klump i magen och jag kan inte tänka mig en framtid där jag kommer spendera hela min jobbkarriär och barns uppväxt i Sverige.

3 saker jag ofta pratar om

Länder jag vill bo i, framtiden, när jag frågade Isabelle sa hon att jag väldigt ofta pratar om att jag är kissnödig, det är tyvärr något jag pratar om mycket(??)

3 saker jag önskar mig

Att min familj håller sig friska, ett Greencard i USA och att få tre friska barn.

3 saker jag blir stressad av

När bilder inte blir som jag tänkt mig, när jag bokar på mig för mycket och inte får ihop allting och när min bil krånglar.

3 saker jag ska göra i veckan

Öva på att surfa, boka flygbiljetter till nästa resa woho! Och bara njuta och ta vara på denna härliga miljö här i Costa RIca.


Gillar

Kommentarer

hanshen
hanshen,
Herre vad snygg bikini! Vart är den ifrån?
nouw.com/hanshen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229