JULIA MALMSTEN

LAST CALL - Kapstaden i november!!!

Jag och två vänner spenderade tre veckor i Kapstaden, Sydafrika i maj detta året. Kapstaden är den vackraste platsen jag någonsin har besökt! Resan bestod av strandhäng, vingårdar, hiking, safari, bungy jumping, kloofing, promenad med elefanter blablabla och det viktigate av allt, tiden vi spenderade på barnhem med världens finaste hemlösa/föräldrarlösa barn..

- Denna resa gav oss så mycket, man får ett annat tankesätt och det är så viktigt att förstå hur det ser ut på andra sidan världen, det är svårt när man inte har fått se och uppleva det i verkligheten. Pga vad vi fick uppleva, hur det påverkade oss så vill vi nu få ner fler tjejer till Kapstaden i Sydafrika. I November kommer vi att arrangera en resa på 10 dagar ner dit. Jag vill visa er, få er engagerade, inspirera er, höra era tankar för att tillsammans försöka hjälpa till och ge en del av alla fattiga barn i världen ett lite bättre liv.

27 november är vi ett gäng som åker ner igen och jag vill att DU hänger med!!! Vi kommer göra en stor insamling från och med nästa vecka för att dra ihop en massa pengar och göra förändring för de fina, glada, härliga underbara barnen där nere. Vi kommer också göra äventyr vi aldrig kommer glömma, njuta och ha kul, samtidigt som vi bidrar med en massa lek och kärlek till barnen, rustar upp där de bor, köper mat och sedan har jag ett mål att kunna betala skola för några av dom och det är ett mål jag jobbar på just nu.

Priser och kostnader det handlar om är;
Flyg Göteborg - Kapstaden (kan flyga från andra städer också) 7000:- SEK.
Vaccin 500:- SEK (mot hepatit A+B, prata med din läkare om vad han rekommenderar, jag tog bara en spruta vilket var helt okej om man inte ska besöka en speciell park där nere).
Boende + Garden Route 5700:- SEK.
Garden Route;
Vi åker iväg tre timmar från Kapstaden, i 2 nätter som vi spenderar på två olika backpacker hotel. Vi går på safari och besöker ett elefant sanctuary, man kan hoppa bungy jump om man vill och det finns en massa aktiviteter under garden route som vi kan välja att göra. Se video nedan från när jag gjorde det i Maj.
Fickpengar 5000:- SEK, mat och att leva i Kapstaden är suuuuperbilligt.
Boende; vi alla bor tillsammans i en lägenhet som ligger i ett område som heter Observatory. Ett litet village utanför Kapstaden city, suuupermysigt, helt säkert och det är ett område där de flesta studenter bor när de kommer och pluggar på university of capetown. Älskade att bo där, mysiga cafeér och vintagebutiker överallt, ligger nära i avstånd till allt vi vill göra.

Lägg till mig på Facebook så pratar vi mer!!! PUSS.

Gillar

Kommentarer

juliamalmsten
juliamalmsten,
Har skrivit till dig!!! <3
nouw.com/juliamalmsten
juliamalmsten
juliamalmsten,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229