JULIA MALMSTEN

LIFE UPDATE

GODMORGON!! Vilken dag! Vaknade upp bredvid bästis, startade morgonen med varsin espresso och smoothiebowl. Som gamla goda tider, haha ibland saknar jag gymnasiet pga att jag och mina kompisar sov hos varandra flera gånger i veckan, åt frukost och körde till skolan tillsammans, så mysigt ju <3 Nu har alla olika jobbtider och det är så svårt att få ihop det.
Iallafall så har jag drömt hela natten att jag glömt massa saker på flygplatser, och andra stressdrömmar, har så mycket att hinna med innan lördagmorgon så är helt snurrig i huvudet just nu. Det blir svårt när jag ska jobba 8h om dagen, får utnyttja varje sekund på förmiddagen! Men det löser sig, jag ska nu forstätta med min packning inför lördag, göra en matlåda, gå ut med min hund på en liten promenad och sedan åka och träna innan jobbet!

Hur har eran vecka varit hittills? Kan inte fatta att det redan är torsdag, har ingen koll på dagarna då det inte spelar någon roll för mig vad det är för dag just nu haha, dagarna bara går. Jag är iallafall så taggad inför att åka på lördag, det ska bli så jäkla härligt! Kommer komma hem som ett skidproffs efter fem veckor i Jackson Hole ;)

Hoppas ni får en grym torsdag, snart helg!!

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,
Redan torsdag? Herregud, pressar på varje sekund för att de går så segt ju hahha
nouw.com/andreatherese
mariaalin
mariaalin,
Gud vad mysigt med sleep over!
nouw.com/mariaalin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229