JULIA MALMSTEN

MALMSTEN ÄR TILLBAKA!

Oh yees..! Jag har tänkt att börja blogga igen, kanske är det för att jag har lite PMS just nu, färgade håret igår och börjar blogga idag! Någon som känner igen sig? Mycket ska ske när den härliga PMSen kommer, i alla fall i min familj, så långt jag kan minnas så har min mamma hemma färgat håret, VARJE månad när hon har PMS. Haha!

Nej detta är faktiskt någonting som jag har gått och tänkt på i veckor, hela Oktober faktiskt. Första Oktober flyttade jag hem till min pojkvän efter en väldigt hektisk sommar jobbmässigt, mitt största fokus var att ta det lugnt, catcha upp lite och förbereda inför höstens resor (berättar mer om det längre ner..) Jag jobbade hemifrån, gick långa promenader, lyssnade mycket på poddcasts, hade tid för att fota, läsa bloggar, kolla Instagram, vilket gjorde att jag kände mig så inspirerad igen.

Jag har ju trots allt bloggar i flera år, sedan.... 2011? Jag var med och ordnade den första bloppisen i Göteborg, har haft en poddcast, legat topp 4 på Nouw´s topplista (Nattstad var det då) träffat upp fotografer på rasterna i skolan för att ta outfitbilder etc.. WOW vi fattar! ;)

Så vad har hänt sedan sist då? Jag har bott utanför Sverige i snart två år, jag har jobbat som en galning, jag har startat företag, jag har rest och jag har träffat MANNEN I MITT LIV! Yes det är sant.

Jag tänker nu förbereda ett par inlägg, sedan om jag har några som läser, kommentera gärna frågor, vad vill ni läsa om!!! Jag är så inspirerad just nu och väldigt taggad på att vara ÖPPEN, ÄRLIG och uppdatera mycket!

Gillar

Kommentarer

vilm
vilm,
vad är dina planer för framtden?
HUr mycket pengar behöver man om man vill flytta till usa?
Kan man gå ut även om man inte är 21, hur isåfall?
Emma
Emma,
Kuuul!!! Inlägg om din dag, skillnad på leva i USA och Sverige osv<3 saknat din blogg! Kram. ❤️❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229