JULIA MALMSTEN

MEGA

Igårkväll var vi på middag här i närheten i ett megahus, det var ett av de coolaste husen jag varit i, inredningen var helt i trä och stål, stora fönster och så jäkla häftigt!

Tomten

Vi grillade mashmallows och gjorde Smoores.

Ett magiskt ljus här på kvällarna, det är så otroligt fint.

Nu har vi precit ätit frukost på ett hotell här i närheten, vi var utelåsta igårkväll och fick därför stanna kvar hos familjen vi barnvaktar hos och sova där inatt, påväg hem passade vi då på att stanna vid ett hotell för frukost, servicen överallt är verkligen oslagbar, vi är inte vana vid att man inte får göra någonting själv på restauranger eller hotell haha, de springer efter än som om man vore någon kung.

Vi har en och en halv vecka kvar här nu och ska skriva en bucketlist så att vi hinner med allt vi vill göra, bla bada i hot springs samt åka snöskoter! Kommer vara ledsamt att lämna detta underbara ställe, miljön är så vacker överallt och allting är så easy, som jag skrivit att man bara glider runt i moonboots och stickade tröjor, så härligt! Dock är jag väldigt taggad på att åka till New York där det förhoppningsvis är vår just nu, längtar efter att ha på mig mockajackor i olika färger, sneakers och ljusa jeans!

Gillar

Kommentarer

Sofia
Sofia,
Mysigt 😊 ! Kika gärna in hos oss , skriver om småbarnslivet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella . <3

www.missjarl.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229