JULIA MALMSTEN

MY WEEKEND - party, car rides, friends

SORRY för världens sämsta uppdatering de senaste dagarna.. Har haft fullt upp och livet kom imellan I guess, vi har haft en otroligt rolig helg som bestått av party, skidåkning, god mat och mys. Låter mina bilder beskriva bättre vad vi har haft för oss;

Skålat med Pellegrinos och myst med barnen vi passar <3

Åkt shuttlen från huset till byn miljoner gånger, den är så nice tycker jag pga säterna.

Vi har hängt på Four Seasons.

Ätit smoores och myst på uteplatsen.

Kört runt på de härliga vägarna här, jag säger minst två gånger under varje biltur att jag bara vill ut och åka i x antal timmar, det är så vackert så det är inte klokt!! Att köra på vägarna med hög musik omringad av denna fina miljön ger lyckorus.

Vi har varit ute två gånger sen i torsdags och haft megaroligt, vi har fått massa kompisar från olika delar av världen vilket är så härligt! Från Hawaii, New Mexico, Las Vegas ja allt möjligt.

Vi har åkt skidor, älskar mitt underställ! Eller det är egentligen min mormors men viss är det fint? :)

Familjen vi är barnvakt hos har haft fest då det bjöds på bla detta ovan, hur gott???

För att summera min helg, eller dagarna sedan i torsdags så har vi haft det så himla härligt!! Även om vi varit barnvakt om dagarna har vi hunnit med en massa kul, vädret har varit på topp och likaså våra måenden <3 <3 Förutom några timmar två dagar när vi varit bakis som satan haha. Men jag älskar att vara här och senaste dagarna har varit helt underbara! Så lycklig och glad över vad jag får uppleva. Två veckor kvar på detta härliga ställe nu, vi ska utnyttja varje sekund!

Gillar

Kommentarer

Ellen
Ellen,
Jag tänker att du kanske skrev fel men Hawaii, NM och Las vegad är inte " olika delar av världen" . Det kan bli väldigt provocerande. Finns många kulturer, världsdelar osv,
Maria
Maria,
Är du fortfarande tillsammans med din pojkvän? :/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229