JULIA MALMSTEN

New York City

Tillbaka i min favoritstad i hela världen! Igår eftermiddag hoppade vi på Jitneyn (bussen från Hamptons till Nyc) och åkte in till city, alltså känslan när man 1. kör över Manhattan bron och börjar se byggnaderna som på bilderna ovan, det gör mig så pirrig att jag kan inte beskriva och 2. kliver av jitneyn, möts av alla människor som rushar förbi, alla gula taxibilar, alla som tutar och de höga byggnaderna, får adrenalin och lyckorus!! Jag vill verkligen bo här en period i framtiden.

Vi skyndade oss till hotellet för att snabbt byta om innan vi mötte upp två ett gäng på drinkar, vi var på en bar hela kvällen och hade supertrevligt! Älskar att träffa nya människor, dricka drickar och bara sitta och prata, speciellt HÄR! Så härligt, vi tog en taxi hem rätt sent och nu vaknade vi nyss, lite bakis men ändå inte så farligt :) Solen lyser och vi ska ge oss ut på en långpromenad i Central Park, im so happy!!

Vill också skicka kärlek hem till Sverige och Stockholm, det som hände är helt fruktansvärt och jag undrar bara när det ska sluta!!!!! Vi satt länge i köket igår och pratade om det och jag mådde dåligt inombords, det är så hemskt och det går liksom inte att skydda sig mot, vad ska man göra? Vill flytta till Costa Rica, känns så säkert där <3 Obehagligt med storstäder i Europa just nu, och nyc såklart också men de har ju redan varit med om den största samt att de känns mer förberedda här..

Gillar

Kommentarer

wille
wille,
känns som att den enda lösningen som är kvar på alla problem som har skapats under de senaste åren, är att införa ett totalitärt samhälle utan friheter eller rättigheter, och det är ju ingen rolig lösning precis :'(
wille
wille,
alternativt en tidsresa till år 1957 eller 1992, det hade också funkat
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229