JULIA MALMSTEN

Ny människa med fransförlängning

Äntligen fixade jag mina fransar igen förra veckan, det är något jag har gjort ganska regelbundet i över ett år men som jag tagit en paus ifrån senaste halvåret. Pga att jag rest så mycket och det har varit svårt att hitta en ledig tid, jag går som vanligt hos Nail Art by Hanna som sitter på Linnégatan i Göteborg, hon är verkligen bäst. Hon är alltid nogrann och sjukt proffsig, det finns väldigt många som slarvar när de gör fransar, vilket är så viktigt att man inte gör då det kan skada fransarna rejält.

Jag gjorde volymfransar och ett helt set, innan har jag gjort lite mindre för att få det mer naturligt, men eftersom jag inte har haft det på så länge nu så ville jag maxa!

Före / Efter

Hanna är helt fullbokad just nu och har därför tagit en paus från att ta emot nya kunder, ett bra tecken på att hon är duktig på vad hon gör! Ska ni göra fransarna eller fixa naglarna så ska ni absolut gå till Hanna, följ henne på Instagram HÄR så länge för att få en update när hon öppnar för nya kunder igen!

Eftersom jag sällan orkar sminka mig så passar detta perfekt, bilden till höger var när jag skulle iväg på en fest och det enda jag har är mina fransar, vilket ju är så skönt då det tar 10 minuter att göra iordning sig, om ens det haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229