JULIA MALMSTEN

NYC

Efter fyra dagar på "training school" i Tarrytown (norr om Nyc) som jag gjort pga mitt Visum fick jag äntligen åka till Nyc, alltså som jag älskar det <3 Känslan är likadan varje gång jag sitter i taxin/bilen/bussen och kommer in i city, blir pirrig och får adrenalin. Jag hade två dagar att strosa runt vilket var så härligt. En av de bästa sakerna med att komma tillbaka till Usa är att du hittar soyamjölk/mandelmjölk överallt samt att du kan dricka riktig iskaffe!! Haha.

Satt själv på ett café med en capuccino och pratade i telefon i två timmar, älskar nyc när det är sådan temperatur som det är nu. Ca 19 grader så att sitta ute och att bara strosa runt är inte för kallt eller för varmt, helt perfekt.

Nu är jag tillbaka ute i Hamptons och här kommer jag att spendera min höst, kommer åka in någon helg eller så men annars kommer jag bo här ute! Jag älskar ju att vara här så ingen är gladare än mig <3 Hamptons är en plats dit många kommer ut på sommaren, därför är det väääldigt tomt under hösten/vintern jämfört med sommaren då det är så mycket folk att det är en timmes väntetid på varje restaurang, det är kilometerlånga köer för att få parkering på stranden och att få parkering i town är omöjligt. Iallafall så slog det mig igår när jag kom hit att sommaren är över, många är borta och det är en helt annan vibe än vad det var när jag spenderade min sommar här. Det är supermysigt och jag har ju varit här en höst innan så jag vet hur det är, men ändå fick jag någon speciell nästan ledsam (till en början) känsla igår.

Direkt när jag kom åkte jag till stranden (som alltid) min absoluta favorit beach, sedan hängde jag och Isabelle och på kvällen åt jag middag med ett gäng kompisar, hade en väldigt bra förstadag med andra ord. Hur mår ni???? Imorgon kommer ett nytt avsnitt av "Mor och Dotter podden" ut, yäy! Har ni inte lyssnat så gör ni det här nedanför, den kommer ut på Itunes nästa vecka.

Gillar

Kommentarer

xanjac
xanjac,
Åååh, så fint !!
nouw.com/xanjac
amandanst
amandanst,
Men alltså ÅH vad magiskt! Ser så fram emot att få följa dig under hösten i Hamptons
nouw.com/amandanst
juliamalmsten
juliamalmsten,
åh kul att höra <3
nouw.com/juliamalmsten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229