JULIA MALMSTEN

On top with my best friend

Hello! Dålig uppdatering de senaste dagarna, har haft fullt upp med att njuta av sista dagarna i Jackson Hole! Igår åkte vi skidor hela dagen lång, med undantag för två pauser då vi drack öl, har verkligen börjat gilla öl det senaste haha.

På kvällen åt vi en sista middag på vårat favorit ställe Teton Thai, vi känner alla i baren där nu vilket gör det så kul att vara där, sitta i baren, äta och hänga! Imorse gick vi upp tidigt och packade klart det sista innan vi gick och åt frukost på Four Seasons hotel, en drömbuffé sedan rullade vi därifrån. Vädret idag var helt fantastiskt vilket gjorde det ännu värre att lämna, men förhoppningsvis kommer vi tillbaka någon gång!!

Nu har vi precis landat i Denver, Colorado, nästa flight är 10h lång och sedan anländer vi till Munchen. Vi har en lång resa framför oss men jag tycker det är mysigt att flyga nuförtiden haha! Hoppas ni haft en härlig lördag hittills <3 Ska lägga upp en massa fler bilder väl hemma samt skriva mer om resan i detalj, sett några frågor här!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229