JULIA MALMSTEN

PANGKVÄLL I NYC

MR. PURPLE rooftop bar

I fredags var en av de bästa kvällarna på länge, var ju som ni vet i New York med Anna och Andrea och vi gick till en rooftop som heter "Mr. Purple". VI blev tipsade av en svensk som bor i New York, pga hur byggnaden såg ut på utsidan hade vi inte så höga förväntningar, man såg inte att det skulle vara en cool bar och restaurang där uppe. Vi blev därför såå positivt överraskade! Det var en sjukt fin rooftop bar med super god mat, massa härliga människor och grym musik!

Vi beställde in tre "smårätter" och tre drinkar till att börja med, ost, bröd, guacamole, hummus, grönsaker osv. Allting var SÅ gott och vi satt där ett bra tag och bara pratade, sedan drack vi mer vin, drinkar, shotar och det slutade med att vi hängde med några svenska tjejer till andra sidan gatan där en club fanns. Vi hade en helt sjukt rolig kväll!! Det bästa är ju verkligen när man bara tänkt att gå ut och äta, kanske ta en drink men istället har så himla roligt så att en drink blir till flera och istället för att gå hem efter middagen som planerat stannar man ute till klockan blir seeent.
Hur var er helg? Jag hoppas den var super <3

Gillar

Kommentarer

xanjac
xanjac,
Ååh fy søren!
nouw.com/xanjac
Nicole
Nicole,
Hej!
Ska också till new york nu i vinter och undrar om dem brukar legga er när ni beställer drinkar eller om det finns ställen där de inte är särskilt noggranna? Är 20 och hade också velat avnjuta en drink till middagen ..
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229