JULIA MALMSTEN

RANDOM FAKTA OM MIG

- Jag körde på en katt i slutet av sommaren vilket var något av det jobbigaste jag varit med om. Den dog så jag ringde polisen och verkligen storgrät, berättade vad som hände och de åkte för att hämta katten för att se om den hade någon ägare. Skrattar lite när jag tänker på att jag sa till polisen att jag känner mig som en mördare, jag verkligen grät ut med kvinnan på andra luren hahaha..

- Jag använder aldrig AC i bilen, vet inte varför men jag tycker luften som kommer känns äcklig även om jag vet att den kommer utifrån. Min pojkvän säger ofta att jag nog är den enda som kör med nedvevade rutor när det regnar.

** Jag vill aldrig prata om eller tänka på döden, det är det absolut värsta jag vet och jag vill liksom inte inse att det är naturligt och händer alla.

* När jag tänker mig min framtid ser jag på något sett inte mig själv i Sverige, jag vill bo i London, Usa eller något annat härligt land och att mina barn ska prata både engelska och svenska från att de är jättesmå.

** På tal om barn så vill jag ha tre eller fyra stycken, vill ha en stor familj och ett stort hus där alla kan samlas ofta.

* Jag har väldigt stort kontrollbehov, när det kommer till att sitta bredvid någon som parkerar en bil, kör bilen, någon som läser en karta, öppnar en burk ja vad som helst. Det liksom kryper i fingrarna på mig.. Någonting som jag faktiskt behöver koppla av lite ibland, nu när min pojkvän skulle flyga hit skickar jag packlistor, kollar upp hans tåg till och från flygplatsen i Sverige osv, han och min lillasyster tycker jag är skitjobbig med mitt kontrollbehov.

** Den senaste perioden har jag varit så osugen på att shoppa hela tiden, sedan månader tillbaka faktiskt. Det är super konstigt då jag tidigare inte har kunnat ens ha rast på jobbet utan att springa in i en butik och köpa någonting. Det är ju verkligen bra för min ekonomi! :) Jag vill ju göra så mycket där shopping inte är inräknat vilket gör att jag måste spara pengar, innan maj vill jag ha varit i Costa Rica, Sydafrika och Florida haha :D <3

NI HITTAR MIN KAPPA HÄR. (adlink)

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Sjukt fin kappa!
nouw.com/hildasundler
wessberg
wessberg,
Så fin du är ! 😊
nouw.com/wessberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229