JULIA MALMSTEN

Sommaren är slut...

Hello!!! Det var alldeles för längesedan jag skrev här... Planen är nu att jag ska komma tillbaka till gamla rutiner! Jag saknar att skriva av mig och att publicera bilder här i bloggen varje dag, och att läsa era fina kommentarer <3 Får se om jag kan fånga tillbaka er genom att ge grym uppdatering nu i höst.

Jag är tillbaka i Sverige efter att ha haft den bästa sommaren i mitt liv, på Long Island i New York. Jag kom hem iförrgår efter tre månader borta, jag har tillbringat mina dagar genom att göra vattensporter, ponny ridning, med barn, med djur, med vänner, på en yacht, på fester, på stranden, i New York City etcetc. Som jag sa så har jag haft världens bästa sommar, jag är så otroligt lycklig och tacksam över möjligheten jag har haft.

En del av sommaren spenderade jag mycket tid själv, jag bodde i huset ensam när alla andra var bortresta under några veckor. Att vara själv tror jag är väldigt väldigt nyttigt, att lära sig att inte känna sig ensam eller obekväm med det. Jag tycker också man blir modig när man är själv när det kommer till att gå ut och träffa nya människor etc, man pushar sig själv för att man inte riktigt har något val.

Vi har varit i New York och strosat runt under en ledig dag, druckit en drink på en rooftop och haft det härligt!

Första söndagen i augusti varje år är det ett stort båtparty, en massa båtar samlas på samma ställe och festar, vi var på en stor båt med ca 40 pers vilket var helt sjuuukt roligt!!

Så många mysiga dagar på stranden vi har haft... Sagg Main Beach i Sagaponack är min favoritstrand i hela vida världen <3

Favoritbaren BackPage där vi hängt flera dagar i veckan hela sommaren.

Finns inget som ger mig så mycket lyckorus som när jag kör runt i den gula Jeepen, solen lyser, det är varmt och jag är omringad av åkrar och vinodlingar.

Sista dagen var jag och mamma i New York, hade lunch på en rooftop, sedan åkte mamma hem och jag var på en annan flight. Spenderade sista fyra timmarna i en kompis lägenhet i stan, hoppade in i en taxi, grät en skvätt, på planet, somnade och vaknade upp i Norge. Jag befinner mig hemma i Göteborg nu och det är så mysigt att träffa familjen och spendera tid med dom <3 Alltid mysigt att komma hit och landa lite och bara ta det lugnt!! Jag känner mig dock redo för att åka om tre veckor igen, ska berätta mina höstplaner i ett annat inlägg!! Jag hoppas ni alla har haft en härlig sommar <3 Berätta gärna era höstplaner, spännande att höra om ni ska plugga, resa, jobba etc!!

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
Kul att du är tillbaks! 😃
nouw.com/isabelhakansson
Julia
Julia ,
Åh va kul att du är tillbaks! Saknat att kika in här<3
juliamalmsten
juliamalmsten,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229