JULIA MALMSTEN

Superviktigt på morgonen

Goodmorning friday!

Godmorgon på er! Fredag och helg <3 Jag kickstartade denna fredag med Vanessa på gymmet 6.30, 45 minuter spinning stod på schemat och det var otroligt härligt, jag var inte jättesugen när klockan ringde 05.40 efter att ha sovit 6 timmar men väl uppe blev jag taggad och för att inte tala om inne på passet, grym instruktör, musik och upplägg!

Jag sov hemma hos en kompis i stan så nu är jag tillbaka här och ska strax väcka henne så vi kan äta frukost, jag ska iväg och jobba kl 11 och slutar inte förrän 20.15 ikväll, därför var det så skönt att träna imorse.
Fredag idag och helg, jag ska jobba imorgon så jag vet inte om det kanske blir en lugn kväll eller vad planen är, är sugen på att hitta på något då jag bara är hemma en vecka till, vill träffa alla saknade och prata ikapp! Hoppas ni har en bra fredag framför er, om inte så försök göra den till det bästa ni kan iallafall <3

Jag hittade denna lista hos @trendeneur och tänkte att den kunde vara kul att svara på en morgon som denna!

När går du upp?

Det beror på vad jag ska göra såklart, nu när jag jobbar i butik och öppnar kl 10 brukar jag gå upp 8, i New York började jag jobba halv 8-8 och då gick jag upp halv 7, i Costa Rica gick vi upp halv 8, ja det beror som sagt på! Jag har ju inte haft samma rutiner varje vecka de senaste halvåret vilket gör att det varierar, under gymnasiet när vi började 8.15 gick jag upp 6.30. Jag försöker att alltid vakna före kl 9 även om det är helg och jag inte har någon tid att passa, gillar att gå upp i tid!

Vad är det första du gör varje morgon?

Kissar om jag ska vara ärlig haha, varje morgon är det de första jag gör, sedan kollar jag mobilen, dricker vatten, tar på mig en tjocktröja eller morgonrock och går ut och gör frukost kanske :)

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?

Oj inte alls länge, jag borstar tänderna och duschar ev, sedan tar jag på mascara i mitt rum. Jag har inte som rutin att duscha varje morgon då jag ofta gör det på kvällen eller på gymmet om jag ska dit innan jobb tex.

Är frukost viktig?

Ja det är superviktigt! En vanlig dag äter jag alltid gröt med kvarg eller kokt ägg till frukost.


Är du morgontrött?

Inte alls, dock är jag ofta morgontrött när jag sover med min pojkvän av någon konstig anledning haha, kanske för att det är så varmt och mysigt i sängen, sover jag själv går jag upp och blir pigg på en sekund! Jag är sjukt trött på morgonen om jag inte har druckit tillräckligt med vatten dagen innan, det känner jag av supertydligt och därför dricker jag mycket vatten om dagarna samt även ett par glas på kvällen, känner mig seg och tung i hela kroppen om jag inte har druckit mycket vatten dagen innan.

Hur ser en perfekt morgon ut?

Vakna i tid, det är ljust och solen lyser, morgonpromenad längs havet, frukost+kaffe, tid vid datorn och sedan åka iväg på tex jobb.

Hur går du helst klädd på morgonen?

Mjukisdress eller morgonrock och pyjamasbyxor, jag brukar ha mycket kläder på mig hemma och när jag sover själv, även om det inte är speciellt kallt!

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Hej Julia! Jag och min pojkvän har precis blivit sambo efter att ha bott ihop i snart 2 år. Jag tycker det är sjukt jobbigt även fast vi ses nästan 1 gång i veckan. Har du några tips eller råd som du kan ge till mig? Kram Linda
juliamalmsten
juliamalmsten,
Hej!! Antar att du menar att ni just fått distansförhållande? Jag har ju som du säkert ver haft distansförhållande under en längre period och mitt absolut bästa tips är att hitta på en massa saker när du inte är med honom, var med kompisar, jobba, träna osvosv! Och bestäm så gott det går hela tiden när nästa datum blir då ni ses, blir enklare om man har massa att göra samt om man vet när
nouw.com/juliamalmsten
juliamalmsten
juliamalmsten,
nästa gång man ses är!! Ni kommer lösa det super, bara bra för ety förhållande ibland att vara ifrån varandra lite!! Puss på dig
nouw.com/juliamalmsten
trendeneur
trendeneur,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229