JULIA MALMSTEN

The Bakery

Jag och Isabelle åkte in till town idag för lunch på ett supermysigt ställe, the bakery hette det. Vi åt soppa vilket var så gott! Stället var verkligen härligt, gullig inredning och en härlig stämning, dock var tjejen i kassan otrevlig vilket förstörde lite.

Det har varit superkallt idag, blåst och snöat så vi har varit inne resten av dagen, vi hade en kock som kom och lagade jättegod fisk till middag, nu är vi hemma och jag har crashat i sängen, kommer somna direkt efter att jag skrivit detta.

Det är verkligen så underbart att åka bil eller buss här, stora vägar utan massa gatulyktor och annat som förstör, helt natural och man känner att man är mitt ute i ingenstans, omringad av stora berg och snö, så nice. Vi åkte buss idag och lyssnade på Ed Sheerans nya album, vad tycker ni om det? Jag har redan hittat en massa favoritlåtar, det är verkligen någonting speciellt med honom för mig, alla låtar för mig att tänka tillbaka på olika perioder i mitt liv. Det är så roligt för innan han var känd, han hade släppt "The A Team" på youtube bara, min blogg började bli lite större och jag hade just börjat göra något samarbete, då fick jag ett mail om att få biljetter till en av hans konserter i London, mot att jag skulle skriva ett inlägg om honom och hans låt, de ville sprida honom i Norden, haha och nu är han SÅ känd!

Gillar

Kommentarer

moamariaandersson
ebbamatilda
ebbamatilda,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229