JULIA MALMSTEN

THE GUARDEN ROUTE dag 2

På morgonen var det dags för Kloofing, vilket var helt galet men så sjukt kul! Vi började kl 08 på morgonen, fick på oss två stycken våtdräkter för att det var så jäkla kallt, hoppade in i en van och stannade i skogen vid en flod.

Vi hoppade från 4m höga berg rakt ner i floden, det var 9 grader i vattnet vilket var helt sjukt kallt. Hela upplevelsen var helt galen men så otroligt roligt!! Vi skrattade såå mycket hela tiden haha, man plaskade runt där iskallt vatten, hoppade från klippor och gud vet vad.

Efter kloofing åkte vi till MonkeyLand, en stor yta på typ 12 tusen hektar där de har 500+ apor som lever vilt, det var så sjukt häftigt!! Något vi tyckte var läskigt och obehagligt var att se hur lika aporna verkligen är oss människor, deras händer och fötter, sättet de rör sig på och ansiktet. Herregud alltså!

Efter MonkeyLand gjorde jag det sjukaste jag någonsin gjort, vi hoppade bungy jump!! ALLTSÅ OMG, det var en så sjukt härlig känsla. Vi gjorde det från världens hösta bungy jump bro, 216 meter hög var den. När vi stod på bron innan det var dags att hoppa hade de på jättehög musik, alla dansade och det var så jäkla roligt!

När det var min tur att hoppa och jag stod på kanten med all utrustning, två killar vid min sida och kollade ner höll jag på att svimma, har aldrig varit så rädd i hela mitt liv och jag skrek och var så jävla nervös. Sedan skrek alla "OOONEEEE TWOOOOO THREEEE!!!" och känslan i luften, heeeerregud!! Tror jag ska "omg" till mig själv 200 gånger på 20 sekunder det var helt sjukt.

Andra natten sov vi på ett ännu mysigare backpack hotell, som låg högt upp i bergen och var ett av de mysigaste ställena jag besökt! Det hette "African Array", det kostar typ 90:- svenska kronor per natt och det var öppna brasor överallt och en så härlig stämning.

Kaffe och frukost i soluppgången.

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Åh herregud sån häftig känsla det måste ha varit!!! Jag blir livrädd bara av att kolla på bilderna 😂😂
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229