JULIA MALMSTEN

THIS YEAR, 2016 tillbaka blick - del 1

Om jag ska summera första halvan av våren 2016 när jag tänker tillbaka är det bara stress. Jag tog på mig allt och lite till och trodde att jag var superman som kunde hinna med allt och vara på hundra ställen samtidigt. Jag hade butiksjobb, jobbade på Nordic Wellness, gick på gymnasiet, började jobba som lånehandläggare, tränade varje/varannan dag, åkte till Lund en helg i månaden, drev en blogg som uppdateras varje dag, flyttade varannan vecka mellan mina föräldrar samt umgicks med kompisar. Jag undrar hur jag hann med? För det gjorde jag verkligen, jag träffade min pojkvän 2 gånger i månaden trots att vi bodde i olika städer, umgicks med vänner hela tiden, tog mina jobbpass utan att byta bort massa och klarade av skolan.

Har ju alltid varit en rastlös person som gillar att ha mycket att göra, och vad jag märkt så är de personerna som är mest upptagna, de som har mest tid att göra saker, för att man blir bättre på att prioritera och utnyttja tiden.

Resten av våren var lika mycket stress men med mycket fest i och med att det var vår studentvår! Jag och mina tre kompisar hade en studentskiva för 150 pers, vi var även på en massa andra studentskivor och andra fester, veckodagar och helger, vi var i Prag med alla andra treor på gymnasiet, jag var i Kap Verde med min familj, samt pluggade och jobbade på som vanligt.

Gillar

Kommentarer

simonjonsson1996
simonjonsson1996,
Bästa ❤️❤️❤️
nouw.com/simonjonsson1996
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229