JULIA MALMSTEN

Tillbaka i Long Beach - NY - Dagens planer!

Goodmorning från Long Beach, jag är tillbaka I New York! Det tog mig bara 26 timmar att komma hit..... Mitt flyg från Dusseldorf igår var 8,5h försenat(!!).. Inte så roligt men jag sysselsatte mig med att lyssna på Poddcast och kolla lite på youtube videos. Det finns ju inte så mycket att göra när det är tekniska fel på planet, jag kände mig så irriterad på alla andra passagerare som sprang runt och var RASANDE på den stackars personalen som jobbar i gaten, dom kan inte göra någonting åt saken? Ingen idé att bli arg på dom känner jag..
Jag såg att det var några hundra som tittade in här igår iallafall vilket är så roligt! - WELCOME!

Jag kom hem ca 01.30 igår och vi gick upp kl 06 för att B skulle till jobbet, jag har sovit så otroligt lite den senaste tiden vilket är väldigt olikt mig, varje kväll i Sverige hade jag svårt att sova och låg ofta vaken länge, jag är en person som vanligtvis somnar på två sekunder. Jag såg att många undrade hur jag kunnat vara i Usa så länge, frågor kring visum, att flytta utomlands etcetc.. Så jag tänkte skriva ett inlägg om det senare!

DAGENS PLANER:

09.00 telefonmöte ang universitet i New York.

Gå en långpromenad på stranden, det är fortfarande väldigt varmt här och jag känner att jag måste få frisk luft efter den långa dagen igår.

Gå till UPS och hämta ut T-shirts för alla tjejer som ska med mig till Afrika, yay!


Hämta ut vår tvätt på andra sidan gatan.


Packa upp, packa om, eftersom B jobbar hela dagen och har gjort sedan jag var borta så hjälper jag honom med packningen (hemmafru-warniiiing) båda våra resväskor behövs packas klart idag - Imorgon åker vi till Kapstaden!!

Städa lite, sedan jag flyttade in här så har det tillkommit en hel del extra grejer, och igår när jag kom hit från Sverige tog jag med mig ännu en resväska med kläder haha. Så jag ska fixa iordning så att B inte behöver komma hem till ett kaos efter Kapstaden, han åker hem och jag stannar kvar där nämligen.

Skriva ut, signa och skicka iväg några viktiga dokument som har med mitt företag och plugg att göra.

Ha en underbar dag ni som tittar in här!! 

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
Var du au pair i ett år i NYC? För och nackdelar? Vad ångrar du att du gjorde och inte gjorde? Funderar själv på att bli au pair 😊
Matilda Almung
Matilda Almung,
Har läst din blogg lite till o från genom de senaste åren... men undrar vad du gör nu? Har du fast jobb och fast boende i USA eller i Sverige? Du reser runt väldigt mycket vilket jag själv blir SÅ inspirerad av, men hur har du ekonomi till det, tid och sådan frihet? Ditt liv verkar helt underbart och vill så gärna hitta andra ”hem” i andra delar av världen osv osv. Hoppas inte mina frågor blev för röriga haha men blir lite förvirrad då jag inte läst din blogg på ett tag nu 😊
kram
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229