JULIA MALMSTEN

Tillbaka i Sverige och veckoplaner

Hello!! Hemma i Göteborg nu efter en härlig vecka i Florida. Göteborg bjuder på drömväder, jag har varit hemma i två dygn och tagit vara på varje minut :) Tycker det är härligt att komma hem när det inte är allt för länge, då blir det lagom, jag hinner träffa alla jag vill träffa och bara hitta på saker. I vintras de gångerna jag kom hem jobbade jag som ett as varje dag tills nästa resa, vilket jag slutat med nu och det är så skönt! Sedan jag kom hem i måndags har jag hängt med mina vänner, måndagkväll tillbringades med pizza och öl hos Isabelle med våra killkompisar, igår hängde jag i stan med ett par kompisar, drack kaffe och promenerade i Slottskogen <3

Resten av veckan ser ut såhär:

Onsdag (idag): ta vaccinspruta nr 2 inför Sydafrika, löprunda och äta middag med pappa och TIlda ikväll.

Torsdag: handla inför fredag och gå på Lounge's premiärkväll, ska bli så trevligt! Det är sol och 15 grader i Göteborg, kommer kännas som sommar att vara utomhus på en sådan premiär, dricka rosé och hänga med vänner.

Fredag: jag styr upp en födelsedagsbrunch här hemma för mina tjejer! Mimosas och en massa god frukost/brunch mat, följt av utgång på kvällen!

Lördag: öppna butiken och jobba till kl 15, därefter ska vi ha några släktingar över på middag <3

Söndag: Jag och Vanessa tar vårat pick och pack och åker till Sydafrika, Kapstaden. Det ska bli så sjukt kul och spännande, jag har bara varit på kontintenten Afrika en gång och då var vi inne på ett all inclusive hotell en vecka, denna resan kommer bli så annorlunda med volontärjobb, safari och gud vet vad!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229