JULIA MALMSTEN

VAD GÖR JAG I VÅR?

- Volontärresa?

- Jobba i Göteborg för att spara ihop pengar.

- Söka jobb i London?

- Pluggar ännu en kurs på svenskt universitet? Lund?

- Läsa en kurs i London, Paris, Milano?

- Förbereda för utlandsstudier?

- Läsa upp mina betyg i Sverige?

Ni som hängt med här och läst min blogg ett tag vet att jag är en människa som stressar väldigt mycket, vill alltid ha massa saker att göra och har svårt att koppla av. En både positiv och negativ egenskap som gör att jag nu när jag är i Hamptons, bor här, "jobbar", upplever nya saker varje dag och har det underbart, ÄNDÅ stressar över vad jag ska göra i vår.
Tre kvällar i rad har jag suttit vid datorn ett par timmar och bara googlat och läst om olika saker, resor, kurser osv som finns att göra under våren. Det är så mycket som jag vill göra och hinna med så mitt huvud sprängs snart...! Allting som står ovan är saker som jag tänker på, och varje mening lockar mig lite, vissa mer och andra mindre. Det svåraste av allt är att jag är KÄR, i någon som är fast i Sverige i flera månader till pga studier.. Medan jag bara vill åka hem till Sverige, spendera lite tid med mina nära<3 Och sedan åka ut från Sverige igen haha... Just för att jag älskar klimatet, omgivningen och allting så mycket mer i andra länder jag varit i, även om det regnar och är kallt här i Hamptons tex är det mycket mysigare och härligare än Sverige enligt mig!

Vad jag vet iallafall är att jag vill göra någonting som gör "nytta" eller som spelar roll, för mig eller för andra. Jag vill inte backpacka eller åka på den typen av långresa, även om det säkert gör nytta för mig i form av att man växer som människa etc etc. Jag vill antingen jobba för att tjäna pengar, åka på en volontärresa för att hjälpa och ge stöd för andra, eller plugga någonting som kan gynna mig längre fram i form av kunskap/ingång till jobb.

Gillar

Kommentarer

paulawallin
paulawallin,
Kan verkligen relatera!! Finna så mycket man vill göra och hinna med!
nouw.com/paulawallin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229