JULIA MALMSTEN

VECKOSCHEMA tis-sön

Tisdag:

Klockan 13.30 ska jag göra en ansiktsbehandling hos ProClinic, jag tror aldrig jag har gjort en ansiktsbehandling så det ska bli väldigt spännande och otroligt skönt! Jag prioriterar alltid att se solbränd ut framför att ha helt perfekt hy, därför är jag ofta rädd för att göra scrub eller mask i ansiktet för att all färg ska försvinna. Dock är all min färg redan borta nu känns det som och på söndag ska jag iväg till solen igen så det passar perfekt att göra rent ansiktet på riktigt imorgon! Läs HÄR (klick!) ang ProClinic's priser och olika ansiktsbehandlingar. På kvällen ska vi ha middag hemma hos mamma med några vänner <3


Onsdag:

Jag ska extrajobba på Kicks som jag och Vanessa har gjort några gånger tidigare när vi varit hemma mellan resor etc. Var längesedan jag jobbade butik nu så det ska bli kul!!

Torsdag:

Slappa, sedan jag kom hem förra veckan har jag haft flera dagar då jag bara tagit lång sovmorgon och tagit dagen som den kommer, så härligt <3 Det är ingenting jag gillar att göra för ofta men efter tre månader då vi ställt klockan varje morgon och inte haft en ledig dag så är det behövligt med bara massa slapptid här.


Fredag:

Förhoppningsvis jobba ytterliggare ett pass på Kicks, annars hänga med familj och bara ta det lugnt.


Lördag:

Stockholm! Jag och Andrea åker upp till Sthlm på eftermiddagen för att spendera en kväll där med en vän som flyttat dit nu i höst, vi stannar över natten för att....


Söndag:

På söndag åker vi i samarbete med Airtours till Dubrovnik, Kroatien. Förstår ni vad härligt!!! Vi ska vara där i fyra nätter, slappa, läsa, umgås, bada, sola & fira Andrea's födelsedag. Kan inte vänta alltså <3 Ska bli helt underbart att bo på hotell, stranden, sol. Kroatien är ett av mina favorit semesterställen, vattnet är kristallklart och miljön är ju så fin!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229