JULIA MALMSTEN

Volontär på barnhem

Igår besökte vi barnhemmet igen, "Aphameleli" som jag skrev om förra gången. Vi hade samlat ihop pengar igen från våra svenska fina underbara vänner där hemma.

Jag och en två veckor gammal liten pojke vid namn "Uthando" vilket betyder "det är kärlek" eller "kärlek" på deras språk "Zulo". Sötaste lilla bebisen som inte har någon aning om någonting..

Med pengarna vi samlade ihop åkte vi och storhandlade, precis som förra gången. Känslan att gå runt i den stora mataffären och bara plocka på sig ALLT vi kan tänka oss att de behöver är så härlig, vi hade också en lista från kvinnan som bor med barnen där hon skrev ner allt det viktigaste.

Vi handlade mat i mängder, vatten, blöjor, tvättlappar, skor, bindor till tonårstjejerna (de brukar stanna hemma från skolan under mensveckan för att de inte har råd med bindor) så vi köpte hur mycket bindor som hest, rockringar, fotbollar, pennor, papper, toaletpapper etc. Vi köpte även 20st stora filtar eftersom vintern kommer nu och då blir det jättekallt på kvällarna.

Här provar en liten sötnos sina nya skor <3

Det blev ännu en dag fylld av lycka och glädje, det är så mysigt att gå hänga på barnhemmet, kramas och gosa med alla små sötnosar <3 Att se deras fina stora leenden när vi lämnar över allting vi har köpt är en obeskrivlig känsla.

Att åka på en sådan resa som jag gör nu är något jag tycker fler borde göra, det är så härligt och underbart så jag finner inga ord. Läs mer på www.exploresaa.se eller maila mig på; juliam.blogg@live.se om ni vill veta mer! <3

Gillar

Kommentarer

katjainga
katjainga,
åh vad fint att läsa. oerhört fint att göra en sån god gärning!
nouw.com/katjainga
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229