JULIA MALMSTEN

We're going to Croatia

Hello hello, hoppas allt är bra med er!! Jag är så glad över era kommentarer och mail ang resan till Kapstaden, jag blir varm av era fina ord och engagemang. - Till något annat, på söndag drar jag och Andrea till Dubrovnik, Kroatien i samarbete med Airtours !! I can't wait för lite sol, bad och palmer. Jag håller alla tummar jag har för att vi ska få bra väder det har gått upp och ner när jag kollat väder appen de senaste dagarna. I vilket fall som helst ska det bli så härligt med hotell, balkonghäng, palmer(!!), kroatiens mysiga gator, restauranger, ja jag ser fram emot allt. Det blir min femte gång i Kroatien och absolut inte min sista, jag har inte varit i Dubrovnik tidigare så det ska bli spännande. Att spendera tid med Andrea ska bli så så mysigt också, folk måste tro vi är kära så mycket som vi umgås, men no vi är bara vänner <3 Det är dessutom hennes 20årsdag på måndag och den får vi fira i Kroatien, huuuur härligt!!

Vi bor på detta hotell(klick!) och vi flyger med SAS, imorgon åker vi till Sthlm för att flyga från Arlanda på söndag. Någon av er som varit i Dubrovnik som har några speciella tips på vad vi ska göra, äta eller så??? Hit me up!

Gillar

Kommentarer

Nyfiken tjej
Nyfiken tjej ,
Så fin! Kan inte du skriva ett lite längre inlägg om dina framtidsplaner lite längre fram? Ska du studera vidare? Vet du vad du vill studera? När isåfall och vad? Tycker du att man ska stressa med att göra det eller leva livet mer? Berätta gärna hur du tänker. Du är så klok
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229