JULIA MALMSTEN

WHAT A YEAR!!!

Så till att börja med, jag har jobbat för varje krona som betalat flygbiljetter etc som gjort vad jag beskriver nedan möjligt.

När jag ser tillbaka på bilder från mitt senaste år, tänker jag WHAT THE FUCK?? Vad är det för liv jag lever. Om man får säga så rakt ut haha. Jag har haft världens bästa år och jag har fått uppleva så mycket och allting känns bara så sjukt. Sedan jag tog studenten för exakt ett år sedan har jag jobbat röven av mig, jag har flängt runt över jordklotet, jag har lärt känna så underbara människor att det finns inga ord, jag har fått se så många fina platser så det är fan inte klokt och jag har levt. <3

Det är sjukt vilka kontraster det funnits i mitt liv det senaste månaderna, från att ha suttit på ett bibliotek och pluggat affärsjuridik i Lund, till en rooftop i New York city, till att campa i connecticut, till att mata grisar i Hamptons, tillbaka till Lund för att skriva tenta, till att göra yoga i jungeln i Costa Rica, surfa i Costa Rica, dricka öl på stranden i Costa Rica, till att sitta på en afterski i Jackson Hole, till att stå i kassan i en butik i Frölunda Göteborg, till att vara tillbaka i Hamptons och gå på dejt på stranden, till att återigen mata grisar i Hamptons, till att jogga längs vägarna med min mamma i Florida, till att se min lillasyster tävla VM i Cheerleading i Orlando, till att byta blöja på en föräldrarlös bebis i en kåkstad i Sydafrika, till att vara på toppen av ett berg i Kapstaden, till att gå på safari längs the Guarden Route, till att sitta på en uteservering i Göteborg med mina kompisar och dricka drinkar, till att jobba på ett lager på en sminkaffär i Göteborg några dagar, till att.. Återigen vara tillbaka i Hamptons för att spendera en hel underbar sommar här. - VILKET JÄVLA LIV!

* För att spola tillbaka tiden så börjar vi i Augusti/September där jag spenderade en månad tillsammans med min expojkvän. Jag började plugga en kurs på Lunds Universitete, "Affärsjuridik". Testade på både samboliv och studentliv.

* Därefter åkte jag iväg till Hamptons, New York för att spendera tre månader under hösten där tillsammans med Isabelle och under en månad var även två andra vänner här. Jag fortsatte min kurs på distans och upplevde Hamptons och New York City. Jag lärde mig så otroligt mycket och jag hittade min absoluta favoritplats.

* Sedan åkte jag hem till Sverige efter tre månader, firade jul, nyår och jobbade iprincip varje dag i en månad.

* Efter en månad i Sverige bar det i Januari av till Costa Rica!!! Resan var som att leva i en dröm och allt som hände och vad vi fick uppleva var helt underbart.

* Efter tre veckor i Costa Rica och tre dagar i Sverige åkte vi vidare till Jackson Hole, Wyoming. En skidort i USA för att spendera fem veckor här.

* Vi kom hem igen första April, då var vi i Sverige i en vecka och jobbade innan vi drog tillbaka till Hamptons, New York. Omg det kändes så härligt att vara tillbaka då och vi hade två helt underbara veckor i New York när det var vår och fint.

* Efter två veckor här är vi i slutet av April då jag och mamma åkte iväg till Orlando, Florida för att se min lillasyster tävla i VM i cheerleading, de tog hem brons och resan var helt grym!

* Efter Orlando var jag hemma i fem dagar innan jag åkte på en sjukt lärorik resa. Vi åkte till Kapstaden, Sydafrika för att spendera tre veckor där. Vi gjorde volontärarbete på barnhem, safari, hikeade, hoppade bungy jump och träffade världens finaste människor.

Nu är jag tillbaka i Hamptons och ska vara här hela sommaren, köra runt i min favoritbil, den gula cab-jeepen, surfa, göra bonfire på stranden, grilla, göra yoga, skratta massor och ja ha världens bästa sommar.

Jag är så otroligt tacksam och stolt över att jag kunnat göra alla dessa fantastiska saker ovan. Det är helt overkligt egentligen vilket jäkla liv jag haft det senaste året, jag är tacksam över att jag träffat folk som gett mig möjligheten och stolt över hur jag varit som gjort att jag fått möjligheten, och stolt över att jag varje minut hemma i Sverige har jag iprincip lagt åt att jobba för att spara ihop pengar. Jag har nu vänner över hela världen, jag har minnen jag aldrig någonsin kommer glömma och jag är så lycklig <3 Detta är dock inte över och jag kommer fortsätta med att upptäcka fler fina och härliga platser och människor.

Gillar

Kommentarer

Mollie
Mollie,
HUUUUUR har du haft råd med allt det där? Har du betalat ALLT själv? Dvs flyg, boede, mat osv osv eller fått hjälp av föräldrar? Låter ju som du jobbat oerhört lite och varit på resande fot mestadels av tiden. typ att du sammanlagt jobbat max 2 mån? Hur får man isf råd till alllt det där?! Och vilken organisation åkte du till sydafrika samt vad gick hela den resan på för 3 veckor? Skulle bli sjukkt tcksam för svar!! Är intresserad av att göta liknande resor som du har gjort
juliamalmsten
juliamalmsten,
Maila mig!!! Juliam.blogg@live.se 😃
nouw.com/juliamalmsten
mollie
mollie,
låter liksom som att du max jobbat 1,5 månader sen du tog studenten?!?!?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229