JULIA MALMSTEN

Wyoming, New York, Florida, Sydafrika - kommande två månader

Haha mina planer de kommande veckorna består av så mycket kul!! Men Så mycket flängande pga att bla flygbolag ska krångla.

Såhär ser det alltså ut för mig kommande två månader:

1 april, flyger hem från Jackson Hole Wyoming.
2 april, landar i Sverige kl 18 på kvällen.

Jag är hemma i ca 48 timmar och har en hel del att göra;
- Hämta pappa på flygplatsen

- Träffa familj!
- Gå till tandläkaren
- Styra upp en frukost för mina nämsta tjejkompisar
- Fixa mina fransar hos bästa Hanna.
- Ta en vaccinspruta inför Sydafrika (åker dit i maj)
- Göra ett engelska prov för att höja mitt engelskabetyg (skulle behöva detta inför hösten då jag håller på med en ansökan till ett college i London).

5 april, det bär av till New York och Hamptons!
Här ska jag spendera två veckor på mitt favoritställe Hamptons, blir pirrig av tanken att vara tillbaka på Sagg Main Beach, åka i den gula Jeepen, caféerna, mataffärerna, och en helg i New York City!!

20 april, flyger från New York
21 april, landar i Göteborg.

To do; mysa med familj och vänner!!

23 april, flyger från Göteborg till Florida med min mamma!
Här stannar vi en vecka för att kolla på min lillasyster när hon tävlar VM i cheerleading på Disney World, så kul!! Ska bli så mysigt att åka med mamma, sola, bada och mysa.
Från New York till Florida tar det ca två timmar så jag ville helst flyga direkt från New York, men våra flygbiljetter var redan betalade och hade jag inte dykt upp på ditvägen så skulle flygbolaget avboka min hembiljett, helt stört..
2 maj, landar i Göteborg!
3 maj, göra del 2 av engelska provet.

Här vill jag även försöka spika lite planer inför sommaren, har inte så mycket planerat än. Samt jag har lite att ta tag i gällande min bil, den står avställd nu eftersom jag inte är hemma och jag måste tänka över om jag ska ha kvar den i sommar eller hur jag ska göra, behöver även besikta den och fixa lite saker!
7 maj, jag och Vanessa åker till Sydafrika!
Jag har redan nämnt det men vi ska volontärjobba i tre veckor i Kapstaden, detta har länge varit en dröm och jag är så glad över att vi ska göra denna resa. Jag tror att det kan bli livförändrade då man får se all fattigdom och svält i verkligheten, det kommer antagligen vara fruktansvärt tungt för psyket men något som ändå känns viktigt, det kommer vara fint att kunna hjälpa till. Våra huvuduppgifter kommer vara att lära ut engelska samt leka med barnen.
Vi hoppas även att kunna göra lite sevärdigheter i Kapstaden, det ska vara otroligt fint!!
28 maj, landar i Göteborg. PJUH! Haha efter en hel del resande, from här har jag inga direkta planer just nu, förhoppningsvis dyker det upp lite roliga grejer under sommaren. Har inte bestämt mig hur jag vill göra med jobb etc än, jag vill helst spendera iallafall minst en månad någon annanstans än Sverige för att jobba.

Gillar

Kommentarer

wille
wille,
du kan väl stanna i usa några dagar extra även om biljetterna inte går att avboka? så slipper du flygturen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229